Lite update

Hejsan! Länge sen sist jag skrev ett inlägg här på bloggen, så tyckte att det passade bra nu att kanske göra en liten uppdatering om mitt liv. Ja vart ska jag börja? Skolan har börjar om för ett tag sen, har typ max 4 lektioner på en dag och känns som att jag inte ens gör nått om dagarna. Annat så har jag börjat med körkortet, gjorde riskettan för nån vecka sen och har min första körning nu på fredag nästa vecka! OMG!!! är så taggad! Just det stugan på gården har jag äntligen fått flytta in i och är så sjukt jäkla nöjd. Men saknas dock ström för tillfället, så nu har jag en skarvsladd som får vara min vän ett tag! Helgerna är jag mest i Kåge och umgås med Adrian, annars gör jag inte så mycket. Saknar dock mina tjejkompisar i sinne just nu, har så mycket att parat om, men ändå inte. Behöver en rejäl skärpning från min sida av att ta tag i kompislivet igen. (om man nu kan kalla det så?) Men på torsdag (alltså imorgon) ska jag äntligen få vara med Nora och Elin!!!! Har längtat hela veckan efter att få träffa dom så det ska bli jätte mysigt!  

Idag är jag ledig och försöker göra bort så mycket som möjligt, har städat hela huset nu på morgonen, har bakat muffins har jag också gjort, tvättat mina skor, och även mina kläder är i full huggning i tvätt maskningen. Nu ska jag bara läsa några kapitel i min svenska bok sen ska jag nog ut å träna ikväll för det var ett jäkla bra tag sen sist! 

Vet inte vad mer jag ska skriva, lite update fick ni iallafall om vad jag gör nu för tiden. Hoppas allt är bra med er, så syns vi antingen här eller på kanalen KRAM! 

 
 
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp